Door: Rob | Posted: 15 april 2024


Waarom bedrijfskleding het verschil kan maken

Overal kom je het tegen: tijdens een dagje uit, boodschappen doen en een bezoekje aan de tandarts. Bedrijfskleding is overal!
Maar waarom wordt bedrijfskleding zoveel gedragen? Is het enkel voor het oog of zit er toch meer achter?
Door middel van deze blog willen we jullie wijzen op de aantrekkingskracht van bedrijfskleding. Er zit namelijk wel degelijk een gedachte achter..   

Bescherming en kwaliteit

Het liefste hebben we allemaal die ene stoere spijkerbroek of dat stijlvolle jurkje de hele dag aan, maar helaas staat je werk dat niet altijd toe. Muren metselen, pakketjes rondbrengen, auto’s repareren, ga zo maar door. Allemaal werkzaamheden waar je het liefst niet je alledaagse kleding bij aan hebt, maar kleding die net wat extra’s biedt. Kleding die je beschermt tegen viezigheid en ervoor zorgt dat je jouw werk in bepaalde (weers)omstandigheden beter uit kunt voeren. Dit is een van de belangrijkste gedachtes achter bedrijfskleding.

Herkenning

Tijdens een middagje op het terras wil je graag een drankje bestellen. Maar bij wie? Juist, bij diegene die dat zwarte T-shirt draagt waarop met koeienletters de naam van het café staat. Het personeel van het café onderscheidt zich van de ‘klant’ door zich toonbaar te maken met onderscheidende kleding, veelal met logo. Deze herkenbaarheid is prettig en zorgt voor duidelijkheid bij de medemens.

Professionaliteit en eenheid

Bij sommige mensen weet je het direct; die heeft er verstand van! Een eerste indruk is ontzettend belangrijk en dat is in het bedrijfsleven zeker niet anders. Die eerste indruk kan hierbij het verschil maken en kleding speelt hierin een grote rol. Of je nou met iemand in een strak pak te maken hebt of met een winkelbediende in een keurige polo, je kan zien of iemand trots is op zijn werk. Bedrijfskleding straalt professionaliteit uit!

Reclame

Even snel na het werk boodschappen doen of met de hond wandelen. Met een stijlvolle werkoutfit ben je – ook buiten je werk – een wandelend reclamebord voor de buitenwereld. Met name de zichtbaarheid van een bedrijfslogo speelt hierbij een grote rol.

Je hebt nu verschillende voordelen van het hebben van bedrijfskleding gelezen.
MKshirtbedrukking helpt je graag met het vinden van de voor jouw perfecte bedrijfskleding. Met ons uitgebreide assortiment kleding zijn er tal van mogelijkheden.

Scroll door laatste berichtenGeef een reactie