Handschoenen laten bedrukken met jouw logo

Voor een professionele uitstraling in elke klus kies je voor onze werkhandschoen met eigen logo. Wij zijn specialisten in handschoenen bedrukken met logo, zodat jouw team meteen herkenbaar is. Of je nu gaat voor bedrukte handschoenen als promotiemiddel of de praktische werkhandschoenen wilt bedrukken, bij ons ben je aan het juiste adres. Zet jouw merk op de voorgrond met handschoenen met logo en zorg voor een consistente uitstraling. Upload eenvoudig je ontwerp en wij leveren vakwerk, keer op keer.

Beschermd en Persoonlijk: Cut-resistant Gloves Adana

Versterk je werkuitrusting met de cut-resistant Gloves Adana, handschoenen van het vertrouwde merk Korntex. Deze bedrukte handschoenen combineren veiligheid met personalisatie, zodat je kunt pronken met een werkhandschoen met eigen logo terwijl je optimale bescherming geniet tegen snijwonden. Gemaakt van geweven nylon glasvezel en een samenstelling van 70% polyester en 20% elastaan, garanderen ze een comfortabele pasvorm. Beschikbaar in maten van 7 t/m 11. Kies voor kwaliteit, bescherming en uitstraling in één.

handschoenen laten bedrukken
handschoenen elastic met eigen opdruk

Flexibiliteit en Stijl: Handschoen Elastic van Korntex

Maak indruk op de werkvloer met de Handschoen Elastic – dé werkhandschoenen met opdruk van Korntex. Kies ervoor je handschoen te laten bedrukken en combineer professionaliteit met personalisatie. Deze elastische handschoenen zijn speciaal ontworpen om zich perfect aan jouw hand aan te passen, waarbij ze een stevige grip garanderen. Of je nu precisiewerk verricht of zwaar tilt, onze flexibele handschoenen staan aan je zijde. Verkrijgbaar in maten van 6 t/m 11. Jouw stijl, jouw bescherming.

Werkhandschoen laten bedrukken

Wil jij weten hoe jouw unieke print eruit komt te zien? Vraag een gratis mock-up aan!